چیلر چیست

فروش انواع چیلرهای خانگی و صنعتی بالاترین کیفیت و پایین ترین نرخ چیلر در تهران و ارسال به سراسر ایران در کمترین زمان ممکن

چیلر چیست

فروش انواع چیلرهای خانگی و صنعتی بالاترین کیفیت و پایین ترین نرخ چیلر در تهران و ارسال به سراسر ایران در کمترین زمان ممکن

داکت اسپلیت چیست ؟

داکت اسپلیت چیست؟ | قطعات سازنده داکت اسپلیت | چرا داکت اسپلیت TKC


داکت اسپلیت یا اسپلیت هوا ساز در واقع در نگاه اول تفاوت چندانی با کولر گازی ندارد ، هر دو تهویه مطبوع برای سرمایش و گرمایش محیط هستند با این تفاوت که کولر گازی تمام رو کار می باشد و بر روی دیوار در معرض دید قرار میگیرد، ولی داکت اسپلیت در داخل سقف کاذب کار می شود و از طریق کانال های هوا ساز به محیط اطراف سرمایش و گرمایشی که توسط یونیت خارجی درست می شود را ارسال مینماید. همراه ما باشید تا 4 عیب اصلی استفاده از داکت اسپلیت را بازگو نماییم و 4 دلیل اصلی استفاده از داکت اسپلیت TKC را بازگو کنیم، ماندگار تجهیز طلایی شرکت فروش مصالح ساختمانی و فروش دستگاه های تهویه مطبوع در ایران.

اجزای تشکیل دهنده داکت اسپلیت:

همان طور که میدانید کار داکت اسپلیت و ارسال سرکایش و گرمایش به داخل محیط از طریق کانال های تعبیه شده در داخل سقف کاذب یا سقف معمولی انجام میپذیرد و از این رو هر اکت اسپلیت باید اجزایی برای ساخت و ارسال هوای سرد و گرم را داشته باشد که ما در اینجا آنها را به اختصار بیان می کنیم و نحوه کار اصلی را شرح میدهیم.

یونیت داخلی: هواساز یا یونیت داخلی که در داخل سقف کاذب قرار دارد (  هواییی که داخل یونیت داخلی است توسط فرایند تبدیل حرارت با گاز مبرد سرد می شود ).

یونیت خارجی: کندانسور یا یونیت خارجی که در بیرون از ساختمان در داخل فضای باز قرار میگیرد( فرایند سرمایشی و گرمایشی توسط این دستگاه به یونیت داخلی ارسال می گردد. )

لوله مسی: اتصال کندانسور به هواساز از طریق این مجرا انجام می پذیرد( گاز مبرد خنک شده توسط این لوله ها به داخل هواساز ارسال می شود. )

کانال: هوایی که هواساز تولید می کند توسط کانال به اتاق و محیط فرستاده می شود این مجاری به دو صورت مستطیل شکل و دایره ای وجود دارند  و در انتهای آن دریچه قرار میگیرد.

دریچه: انتهای هر کانال یک دریچه قرار دارد برای پخش بهتر و یکنواخت هوای گرم یا سرد که توسط هواساز تولید می شود.

ترموستات: تنظیم دور موتور فن یا تنظیم دما و ... همگی از طریق ترموستات دیواری کنترل و تنظیم می شود.

 

اجزای تشکیل دهنده تونیت خارجی در داکت اسپلیت:

هر کندانسور یا یونیت خارجی از بخش های مانند کمپرسور ، کویل ، شیر منبسط کننده و شیر چهار طرفه تشکیل می شود؛ یونیت خارجی داکت اسپلیت در مقایسه با کولر گازی از حجم بزرگتری برخوردار است در فضای باز جای بیشتری اشغال می کند و صدا و لرزش آن نیز از کویل های کولر گازی بیشتر هستند؛ کمپرسور معمولا به دو شگل روتاری یا اسکرال هستند که همین امر باعث افزایش راندمان و کاهش لرزش و صدای آن می شود، شیر چهار طرفه در داخل این دستگاه به منظور معکوس سازی و تغییر حالت از سرمایش به گرمایش می باشد، کویل کندانسور به شکل هوا خنک و دارای فن و الکتروموتور می باشند.

اجزای تشکیل دهنده یونیت داخلی در داکت اسپلیت:

اوپراتور یا هواساز که شامل کویل  ( که خود حاوی گاز مبرد است) و یک فم و الکتروموتور و تجهیزات تخلیه آب و فیلتر تشکیل می شود؛ بخار آب که تبدیل به مایع می شود و رطوبت گیری می گردد توسط تجهیزات تخلیه کننده در این بخش تخلیه می شود، گاز مبردی که در داخل یونیت داخلی و یا هواساز استفاده می گردد به دو صورت می باشد  با نام R22 است و نوع دوم با نام R410 در بازار شناخته می شود، گاز مبردی که در داخل داکت اسپلیت TKC موجود است از نوع R22 است که خنک کنندگی گاز مبرد این نوع بیشتر از مدل R410 می باشد.

انواع داکت اسپلیت:

باید گفت داکت اسپلیت های به دو نوع در بازار یافت می شوند یا به صورت معمولی هستن یا به صورت اینورتر.

داکت اسپلیت اینورتر: این نوع در داخل خود یک کیت اینورتر یا تنظیم کننده دور موتور دارند که بر روی کمپرسور نصب میگردد و دور موتور را تنظیم می نماید، این کم کردن دور موتور باعث کاهش در مصرف برق نیز می شود. این تنظیم دور موتور باعث کاهش صدای موتور و افزایش راندمان و افزایش طول عمر در دستگاه می شود.

داکت اسپلیت معمولی: همان طور که میتوانید حدس بزنید این مدل عاری از کیت اینورتر یا تنظیم کننده دور موتور می باشد. و دور موتور در این دستگاه به یک صورت می باشد و این دور غیر قابل اغییر می باشد.

چهار عیب اصلی استفاده از داکت اسپلیت:

  • این نوع دستگاه تهویه مطبوع قابلیت این را ندارد که هر اتاق را بتوان به صورت مجزا دمایش را تنظیم نمود و تمامی محیط به وسیله یک دما کنترل می شود و این تنظیم دما توسط ترموستاتی که در اتاق یا محیط اصلی که بر روی دیوار نصب می شود سنجیده می شود و در صورت بزرگی محیط ممکن است اختلاف دما در اتاق ها یکسان نباشد و این ایرادی بزرگ است.
  • یونیت داخلی یا هواساز به دلیل اینکه در سقف کاذب کار می شود دارای سرصدای هستند که این خود یک عیب برای داکت اسپلیت ها می باشد، البته این ایراد در داکت اسپلیت TKC به صورت کامل برطرف گردیده است.
  • ایراد سوم این دستگاه ها سیستم گرمایشی ضعیفی دارند و اگر میخواهید در فصول سرد از این دستگاه به عنوان گرم کننده استفاده نمایید قدرت کمی دارد و باید از وسایل جانبی مانند پکیج یا موتورخانه در کنارش استفاده نمایید.
  • این دستگاه ها در مقایسه با دستگاه های VRF مصرف برق بالاتر دارند که خود باعث افزایش هزینه های جانبی و کم شدن طول عمر مفید داکت اسپلیت می گردد، در دستگاه داکت اسپلیت TKC راندمان برق مصرفی بسیار بهینه گردیده و همین امر باعث افزایش طول عمر مفید داکت اسپلیت TKC گردیده است.

قدرت های داکت اسپلیت TKC :

در سراسر دنیا و ایران شرکت های بزرگ و کوچکی هستند که اقدام به ساخت دستگاه های تهویه مطبوع خانگی و صنعتی می نمایند، یکی از این شرکت ها که در داخل ایران کار میکند شرکت TKC است، این شرکت با ساخت انواع چیلرهای جذبی و چیلر های تراکمی، ساخت انواع فن کویل ها و انواع هواسازها با برند TKC کار خود را آغاز نمود و باید گفت که به جرات میتوان اعلام نمود کیفیت این دستگاه ها با نمونه های خارجی خود فرقی ندارد و در داخل آن از بهترین قطعات و با کیفیت ترین لوازم استفاده شده است ، تمامی دستگاه های تهویه مطبوع شرکت TKC با 12 ماه گارانتی و 30 ماه خدمات پس از فروش ارائه می گردد.

داکت اسپلیتTKC در مدل های 18000 ، 24000 ، 30000 ، 36000 ، 42000 ، 48000 ، 52000 ، 60000 بی تی یو (btu) طراحی و ساخته می شود و در بازار موجود می باشد، از عوامل تعیین کننده در تعیین قدرت مورد نیاز شما برای مکانی که میخواهید در آن داکت اسپلیت نصب نمایید می توان به مساحت فضای مورد نظر ، تعداد طبقه و تعداد اتاق، نوع کاربری مکان (مسکونی - تجاری - اداری - ورزش و ...) اشاره نمود.

مزایای خرید داکت اسپلیت TKC:

قیمت اولیه پایین:

اولین اولویت برای خرید دستگاه تهویه مطبوع قیمت مناسب آن است، این اولین مزیت در برند TKC می باشد، قیمت اولیه این دستگاه 30 درصد کمتر از مینی چیلر و فن کویل در می آید؛ البته نباید هزینه اجرا و کانال کشی را در قیمت خرید محاسبه نمود زیرا این خود دارای قیمتی متفاوت است، اگر بخواهید در هر شاخه از یک ئمپر نیز استفاده نمایید این هزینه به مراتب بیشتر می گردد.

استفاده از تکنولوژی اینورتر: 

اکثر داکت اسپلیتTKC دارای سیستم اینورتر می باشند یعنی می توان توان و دور موتور را کاهش داد و این باعث کاهش در هزینه های جانبی نمانند هزینه برق و هزینه نگهداری و افزایش طول عمر مفید دستگاه می شود. البته می توان از مدل های دیگر TKC نیز استفاده نمود که به صورت سیستم معمولی کار می نمایند و این انتخاب برای هر فردی موجود است که برای محیط لازم خود بهترین نوع را انتخاب نماید.

تامین هوای تازه:

 در فصول سرد و گرم همیشه هوای تازه از بیرون از فضای خانه تامین و به داخل پمپاژ می گردد.

فیلتر کردن هوا:

داکت اسپلیتTKC این قابلیت را دارند که هوا را قبل از پمپاژ به داخل محیط از فیلترها رد کرده و پاکیزه نمایند، این فیلترها قابل شستشو می باشند.

کاهش هزینه شارژ ساختمان برای هر واحد:

با استفاده از این سیستم به جای سیتم های مرکزی چیلر باعث می شود هر واحد با استفاده از دستگاه تهویه هوای مجزای خود آن میزان از برق مصرفی که در زمان استفاده از دستگاه خود استفاده می نمایند را پرداخت می نماید و این کمتر از هزینه کل استفاده تمام واحد ها از سیستم سرمایش و گرمایش مرکزی چیلر می باشد.

کاهش رطوبت هوا:

این سیستم نیز مانند دیگر سیستم های برند TKC بر پایه سیکل تبرید کار می کنند.


سوالات متداول:

تفاوت داکت اسپلیتTKC با اسپلیت دیواری در چیست؟

در نگاه اول نحوه کار هر دو یکی می باشد، اما کارایی یونیت های داخلی با هم فرق دارند؛ یونیت داخلی داکت اسپلیتTKC داخل دیوار کار می شوند و هوای تازه توسط کانال های تعبیه شده در سقف از طریق دریچه به داخل اتاق هوای تازه پمپاژ میشود، این درحالی است که اسپلیت دیواری به دیوار محیط بسته متصل است و هوای داخل محیط را به گردش در می آورد و آن را خنک و یا گرم می نماید.

برق ورودی داکت اسپلیت از چه نوعی می باشد؟

تک فاز و یا سه فاز بودن برق با توجه به ظرفیت دستگاه تعیین می گردد، برای مثال برق مصرفی دستگاه 42000 به بالا از نوع سه فاز می باشند و دستگاه های 36000 و کمتر از آن با برق تک فاز کار می نمایند.

برای یک واحد مسکونی متوسط چه دستگاهی با چه قدرتی جوابگو می باشد؟

قدرت دستگاه های داکت اسپلیت TKC با توجه به متراژ مورد نظر شما قدرت های متفاوتی دارند، مثلا برای یک خانه با ظرفیت 120 متر مربعی داکت اسپلیت با توان 36000 جوابگو است، بهتر است برای این موضوع و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در بخش فروش دستگاه تهویه مطبوع با شماره های 09121835042 و یا 79402000-021 تماس حاصل فرمایید.

چیلر چیست؟

انواع چیلر، بهترین نوع چیلر، دانستنی های چیلر

چیلر ها امروزه از اصلی ترین لوازم برودتی ساختمان ها و کارخانه جات می باشند، به زبان ساده تر چیلرها آب را سرد می کنند و به وسیله دستگاه هایی مانند فن کویل ها و هواسازها این آب سرد را با دمیدن به داخل ساختمان و کارخانه جات می فرستند و باعث خنک شدن محیط می شوند و یا از آن در ماشین آلات صنعتی و انواع فرایندهای تولیدی و به خنک کاری نیاز دارند استفاده می شود.

چیلر چیست؟

چیلرها به دو دسته چیلرهای جذبی و چیلرهای تراکمی تقسیم می شوند، در اینجا سعی می کنیم شما را با انواع چیلر و نحوه کار آن آشنا سازیم.

اگر به دنبال خرید چیلر جذبی و یا چیلر تراکمی هستید بر روی لینک کلیک نمایید،قیمت روز چیلر در تهران، چیلر ارزان با بالاترین کیفیت و ضمانت کالا و خدمات پس از فروش

چیلرهای جذبی چیست؟

چیلرهای تراکمی بخار که به آن چیلر تراکمی بر اساس سیکل تبرید تراکمی بخار طراحی شده است، سیکل ترمودینامیکی که از طریق گردش سیال مبرد ( R404A , R410A , R134a , R22  , R407c , ....) که به عنوان واسط گرما را از محیط ( آب یا هوا) جذب کرده و در محیط دیگری پخش می کنند.

کاربرد چیلر تراکمی در صنعت:

آب سرد تولید شده توسط چیلرها در بخش خنک کردن ماشین آلات صنعتی امروزه خیلی پر رنگتر از دیروز می باشد از این صنایع می توان به: صنایع تولید پلاستیک ، ریخته گری، فلزکاری، ماشین ابزار، جوشکاری، پتروشیمی، لبنیات، داروسازی و بهداشت، تولید و نگهداری ماهی و شیلات، راهسازی، غذا و سیمان و ... نام برد.

چیلرها بسته به نوع و اهمیت استفاده در مکان های صنعتی متفاوت می توانند دمای محیز را بین -40  تا 3 درجه سانتی گراد متمرکز نگاه دارند و از این رو اهمیت این نوع دستگاه ها در صنایع غذایی و لبنیاتی بیش از پیش به چشم میخورد.

 

طرز کار چیلر تراکمی:

می توان گفت تمامی چیلرهای ترتکمی از چهار بخش اصلی تشکیل می شوند:

  1. کمپرسور 
  2. کندانسور
  3. شیر انبساط 
  4. اواپراتور 

این چهار بخش به ترتیب به نام های واحد تراکم، واحد چگالش، واحد اختناق و واحد تبخیر نیز نامیده میشوند.

کاربرد چیلرهای تراکمی:

چیلرهای تراکمی به دو دسته تهویه مطبوع و برودت صنعتی تشکیل می شوند.

چیلرهای تراکمی در تهویه مطبوع:

در سیستم های تهویه مطبوع هوای سرد به وسیله آب سرده تولید شده توسط چیلر درون مبدل های حرارت مانند فن کویل ها، کویل هواساز و ایرکولر جریان هوای خنک شده مورد نیاز ساختمان ها، دفاتر و مراکز تجاری را فراهم میکنند. این چرخه پس از انتقال سرما و دریافت گرمای محیط دوباره به درون چیلر باز میگردد و تا سرد شدن هوا و رسیدن به درجه استاندارد 7 سانتی گراد سرد می گردد و باز به درون فن کویل ها باز می گردد.

 

معیارهای تقسیم بندی چیلرتراکمی:

 

چیلرهای تراکمی را می توان به دو دسته نوع کمپرسور بکار رفته و نوع کندانسور بکار رفته در چیلر دسته بندی نمود.

 

انواع چیلرهای تراکمی بر اساس نوع کمپرسور:

 

نوع کمپرسور بکار رفته در چیلر با معیارهایی هم چون: نوع اقلیم به کار رفته، میزان برودت و طرفیت برودتی در محیط، نوع مبرد مصرفی، کاربرد در پروژه و موارد دیگر دسته بندی نمود، از این رو کمپرسورها به دسته های زیر تقسیم می شوند:

 

    1. روتاری
    2. اسکرال
    3. پیستونی
    4. اسکرو
    5. سانتریفیوژ

روتاری: این نوع کمپرسورهای دارای ظرفیت های ضعیفی بوده و تهویه مطبوع پایین دارند، در هر یک از نوع کمپرسورهای 3 تا 30 کیلو وات برق مصرف می شود و در مینی چیلرها بکار می روند، این نوع کمپرسورها عملکری شبیه کمپرسور پیستونی دارند و دارای قطعاتی شامل میل لنگ، پیستون، پره و ... تشکیل شده اند.

اسکرال: کمپرسور اسکرال معمولا برای چیلرهایی با ظرفیت پایین استفاده میشود( بین 5 تا 100 کیلو وات)، عمده استفاده این نوع چیلر برای تهویه مطبوع به کار گرفته می شود این نوع کمپرسور شامل دو مارپیچ حلزونی  حهت افزایش فشار گاز مبرد استفاده می شود.

پیستونی: این نوع کمپرسور در ظرفیت های میانی (هر یک 2 تا 210 کیلووات) کاربرد دارند، از این کمپرسورهای جز در تهویه مطبوع در صنعت نیز استفاده می گردد، در ساخت این کمپرسورهای از قطعات متحرکی متعدد از جمله میل لنگ، شاتون، پیستون،سوپاپ و ... استفاده می شود.

اسکرو: این کمپرسورها که اغلب با توان بالا بین ( 70 تا 1070 کیلو وات) و برای مصارف هم صنعتی و هم تهویه مطبوع استفاده می گردد، در ساخت این کمپرسور از دو مارپیچ دوار نر و ماده ( اسکرو) برای تراکم در گاز مبرد استفاده  میشود.

سانتریفیوژ: این کمپرسورهای که در ظرفیت های خیلی بالا با توان ( 300 تا 1800 کیلو وات) برای پروژه های برودتی و صنعتی بزرگ و تهویه مطبوع مکان های بزرگ استفاده می گردد، در داخل این کمپرسورها از طریق افزایش انرژی جنبشی گاز، فشار را بالا می برند.

 

انواع چیلر تراکمی بر اساس نوع کندانسور:

این نوع چیلرها که بر اساس میزان برودت مورد نیاز و میزان هزینه برای نگهداری و مکان و اقلیمی که برای آن استفاده می شود به دسته های زیر تقسیم می گردد:

روش کار چیلر تراکمی آب خنک: کندانسور آبی، از طریق جریان آب سرد تولیدی توسط برج خنک کننده گرمای لازم را از بخار مبرد ورودی، دفع می کند، به طوری که آب با دمای 30 درجه ( استاندارد AHRI) از برج خنک کننده راهی کندانسور شده و درون لوله های مبدل جریان می یابد، از سوی دیگر بخار داغ مبرد خروجی از کمپرسور  وارد پوسته کندانسور شده و در اثر تماس سطح با لوله ها، پس از کاهش دما مایع اشباع شده یا مادون سرد تبدیل می شود.

روش کار چیلر تراکمی هوا خنک: نوعی کویل هوا خنک به شکل فین و تیوب  یا میکرو کانال می باشد، چنانچه به کمک تعدادی فن محوری، جریان هوایی از روی کویل کندانسور شکل گرفته  و از سوی دیگر بخار داغ مبرد خروجی از کمپرسور وارد لوله کویل می شود. به این ترتیب با تماس جریان هوای محیط با سطح داغ کویل، بخار مبرد تا دمای اشباع خنک می شود .